Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας 4-0 (vid)

Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας 4-0 (vid)
Λίβερπουλ: Με τον Σαλάχ να σημειώνει δύο γκολ και να φτάνει τα 50 με τη φανέλα της Λίβερπουλ, οι "κόκκινοι" διέλυσαν τους Σέρβους στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ: Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ βρήκαν δίχτυα και η τριπλέτα που μάγεψε πέρσι στο Champions League πήρε μπροστά… Οι Κόκκινοι ήταν εντυπωσιακοί, διέλυσαν τον Ερυθρό Αστέρα με 4-0 και βρέθηκαν στην κορυφή του ομίλου. Εξαιρετικός ο Σακίρι, έφτασε τα 50 γκολ ο Αιγύπτιος.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 20ο λεπτό και όλα άρχισαν από τα πόδια του Σακίρι, ο οποίος άνοιξε το παιχνίδι, έδωσε στον Ρόμπερτσον και από την ασίστ του τελευταίου ο Φιρμίνο πέτυχε το 1-0.

Στο 45′ Σακίρι και Σαλάχ συνδυάστηκαν με τον Αιγύπτιο να σουτάρει μέσα από την περιοχή για το 2-0. Με πέναλτι… φάντασμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λίβερπουλ σημείωσε και τρίτο γκολ ξανά με τον Σαλάχ, που έφτασε τα 50 γκολ σε 65 ματς με τους κόκκινους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 78ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπεν. Ο Μανέ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπόριαν νίκησε τον Σενεγαλέζο με τη βοήθεια του δοκαριού. Ωστόσο, ο επιθετικός της Λίβερπουλ χαμογέλασε δυο λεπτά αργότερα, όταν από την εξαιρετική ασίστ του Στάριτζ διαμόρφωσε το 4-0!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play