ΠΑΟΚ – Βίντι: Με αλλαγές στην Τούμπα ο “Δικέφαλος του Βορρά”

ΠΑΟΚ – Βίντι: Με αλλαγές στην Τούμπα ο “Δικέφαλος του Βορρά”
Με μικρές αλλαγές κατά της Βίντι ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Βίντι: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό ευρωπαϊκό ραντεβού με την Βίντι στο γήπεδο Τούμπας (25/10- 22.00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως άφησε να εννοηθεί θα προχωρήσει σε μικρής κλίμακας αλλαγές στον κορμό της ομάδας του αφού εκτός του τραυματία Μαουρίσιο, άφησε εκτός αποστολής και τον Βιεϊρίνια για λόγους αποφόρτισης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε διάφορα σχήματα και πρόσωπα στην τελευταία προπόνηση αλλά φαίνεται να προσανατολίζεται στο 4-2-3-1 και τους:

Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο άμυνας, Τόσκα και Μάτος στα πλάγια μπακ, Βέρνμπλουμ και Κάνιας στο κέντρο, τον Πέλκα ως επιτελικό, και στην επίθεση τους Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς και Ζαμπά.

Πέραν αυτών στην διάθεση του ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στον πάγκο ως αναπληρωματικούς τους Ρέϊ, Λημνιό, Χατσερίντι, Καρέλη, Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Σάκχοφ.

Ο τραυματίας Μαουρίσιο συνέχισε την θεραπεία του και ο Βιεϊρίνια στο γυμναστήριο.

Βίντι: Με “συνταγή” Τσέλσι στην Τούμπα

Η καλή εμφάνιση και η σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η Βίντι στο Λονδίνο στον αγώνα της κατά της Τσέλσι, θα αποτελέσουν οδηγό για τον προπονητή της Μάρκο Νίκολιτς στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι προς τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτσι ο τελευταίος θα πάει με την ίδια “συνταγή”, όπως με την Τσέλσι, και με τακτική αντεπιθέσεων θα επιχειρήσει να κερδίσει το παιχνίδι.

Το σχήμα που θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν θα συγκροτηθεί από τους Τόμας Τούιβελ στα γκολπόστ, τους Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους και Στοπιρά στην άμυνα, τους Νεγκό, Χάτζιτς και Νικόλοφ, στο κέντρο του γηπέδου, με τους Χούστι και Μιλάνοφ στα άκρα και τον Σκέποβιτς στην κορυφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play