Παναθηναϊκός: Θα είναι αυτό το πρώτο “μπαμ” του Παϊρότζ;

Παναθηναϊκός: Θα είναι αυτό το πρώτο “μπαμ” του Παϊρότζ;
Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει κεντρικό αμυντικό. Και ένας από τα πιο "hot" ονόματα της Ελλάδας φαίνεται πως δεν θα πάει ούτε σε Ολυμπιακό, ούτε σε ΠΑΟΚ.

Και πως συνδέεται ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο σημερινό Sportime που αφορά τον ατζέντη Αντώνη Αποστολόπουλο και τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας μάνατζερ, που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, φέρεται πως δεν μπορεί να βρει σημείο επαφής με τον δικέφαλο. Αν και θα το ήθελε.

Όπως τονίζει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο γνωστός μάνατζερ προσπαθεί να βρει τρόπο να κλείσει μια συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Πασαλίδη (πέρυσι ναυάγησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό), όμως στην Τούμπα δεν θέλουν ούτε να συνεργαστούν μαζί του, ούτε καν να τον δουν…

Ο λόγος είναι η χειμερινή ιστορία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Τότε που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν την έκανε αποδεκτή. Και στον ΠΑΟΚ χρεώνουν τον Αποστολόπουλο γι’ αυτό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πάντως, ίσως ευνοήσει τον Παναθηναϊκό. Αν δεν υπάρξει ούτε ΠΑΟΚ για τον Πασαλίδη και από τη στιγμή που δεν υπάρχει, πια, Ολυμπιακός, οι επιλογές μειώνονται. Και είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο. Λέτε να είναι ο Πασαλίδης το πρώτο “μπαμ” του Παϊρότζ;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play