Με όλα της τα “βαριά χαρτιά” στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Seat

Με όλα της τα “βαριά χαρτιά” στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Seat
Στη γαλλική πρωτεύουσα η Seat παρουσιάζει το Arona όπου οι Παριζιάνοι έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν και να ανακαλύψουν όλα τα χαρακτηριστικά του.

Με όλα τα «βαριά χαρτιά» της μετέχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Seat. Στη γαλλική πρωτεύουσα η εταιρεία παρουσιάζει το Arona όπου οι Παριζιάνοι έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν και να ανακαλύψουν όλα τα χαρακτηριστικά του.

Το Σάββατο η νέα μάρκα CUPRA θα κάνει την παρουσία της στη πιο μοντέρνα και διάσημη γειτονία της πόλης, στο Le BHV Marais.

Στο εσωτερικό του ειδικού χώρου θα στηθεί μία εξέχουσα έκθεση για την επιτήδευση, τη μοναδικότητα, την ποιότητα και την εξατομίκευση.

Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν μοναδικά αξεσουάρ της νέας μάρκας CUPRA περιορισμένης έκδοσης, τα οποία παράγονται μέσω της συνεργασίας της CUPRA με άλλες αναγνωρισμένες μάρκες όπως Fabike, L.G.R or Trakatan.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Seat διαθέτει έναν χώρο δοκιμών όπου είναι διαθέσιμα προς δοκιμή τα Leon και Ibiza με φυσικό αέριο (CNG).

Επιπλέον το Arona TGI παρουσιάζεται στην έκθεση για πρώτη φορά.

Είναι το πρώτο SUV στο κόσμο με CNG και το τέταρτο μοντέλο της γκάμας Seat που καταναλώνει αυτό το καθαρό και αποδοτικό καύσιμο που συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών.

Παράλληλα στο περίπτερο υπάρχει το νέο Tarraco όπου συμβολίζει την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία μεγάλων οχημάτων παντός εδάφους με δυνατότητα διαμόρφωσης 7 θέσεων.

Το Tarraco, που παρουσιάστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tarragona, δείχνει την κατεύθυνση της σχεδίασης που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά οχήματα της εταιρείας.

Επίσης, για να γιορτάσει τα 120 χρόνια του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η μάρκα συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε παρέλαση στην πλατεία Place de la Concorde με το θρυλικό Seat 600.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play