ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ: Νίκη με 1-0 για τους Πορτογάλους (vid)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ: Νίκη με 1-0 για τους Πορτογάλους (vid)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ: Πολύ καλύτερη η Πορτογαλία, "φτωχό" το 1-0 απέναντι στην Ιταλία

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ 1-0: Με γκολ του Αντρέ Σίλβα επικράτησε η Πορτογαλία, που ήταν καλύτερη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίαζε, η… πρώτη ομάδα της Ιταλίας επίσης και η Πορτογαλία ισοπέδωσε τη “σκουάντρα ατζούρα” στην αναμέτρηση της Λισαβόνας, έστω κι αν νίκησε μόλις με 1-0.

Το ντέρμπι του 3ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας στο Nations League μόνο τέτοιο δεν ήταν, αφού οι Ίβηρες είχαν το πόδι στο γκάζι για 90 λεπτά, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να ψάχνεται μέσα από τους αποτυχημένους πειραματισμούς του προπονητή της.

Μόνο στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τρεις ευκαιρίες για γκολ, ένα δοκάρι, μία φάση όπου ο Αλέσιο Ρομανιόλι έδιωξε πάνω στη γραμμή και ένα πέναλτι στον Πίζι που δεν καταλογίστηκε λανθασμένα από τον διαιτητή της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σχεδόν καθόλου την μπάλα και δεν μπορούσαν να απειλήσουν, με συνέπεια στο 2ο ημίχρονο να “τιμωρηθούν”. Στο 48′ ο Αντρέ Σίλβα άνοιξε το σκορ κόντρα σε πολλούς συμπαίκτες του στη Μίλαν.

Ένας άλλος συμπαίκτης του πάλευε μόνος να κρατήσει την μπάλα εκτός εστίας. Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έκανε ακόμα δύο τεράστιες επεμβάσεις στο 2ο ημίχρονο για να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Μοναδικό αξιοσημείωτο για την Ιταλία, το ντεμπούτο του πολιτογραφημένου Ιταλού Έμερσον Παλμιέρι ως αλλαγή. Μια κίνηση με συνέπεια να αφήσει πίσω του την εθνική Βραζιλίας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (4-3-3): Πατρίσιο, Κανσέλο, Πέπε, Ντίας, Ρούι, Πίζι (74′ Σάντσες), Νέβες, Καρβάλιο (86′ Ολιβέιρα), Μπρούμα (77′ Μαρτίνς), Αντρέ Σίλβα, Μπ. Σίλβα

ΙΤΑΛΙΑ (4-3-3): Ντοναρούμα, Λάτσαρι, Καλντάρα, Ρομανιόλι, Κρίσιτο (74′ Έμερσον), Κριστάντε (79′ Μπελότι), Ζορζίνιο, Μποναβεντούρα, Τζάτζα, Ιμόμπιλε (59′ Μπεράρντι), Κιέζα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play