Ολυμπιακός: Πότε μπαίνει ο Νάτχο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα

Ολυμπιακός: Πότε μπαίνει ο Νάτχο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα
Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Νάτχο και τον Τουρέ να του... αλλάξουν επίπεδο.

Η αντίστροφή μέτρηση για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και πότε θα μπουν στο γήπεδο και θα τους δούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Μαρτίνς περιμένει να έρθουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας οι Νάτχο, Τουρέ, Ναχουέλ και Γκιγιέρμε προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα του ακόμα περισσότερο.

Σε ότι αφορά τον Μπίρμπας Νάτχο, ο Ισραηλινός πήρε χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πολύ πιθανό να πάρει και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον προπονητή του να τον προορίζει για βασικό στο ματς με την Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Ματς το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Αντίθετα με τον Νάτχο, απίθανο είναι να προλάβει την Μπέτις ο Τουρέ. Ο Ιβοριανός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και έχει μεγάλη θέληση να μπει με την ομάδα. Ωστόσο θα πρέπει να κάνει υπομονή. Και ο ίδιος και ο προπονητής και ο κόσμος.

Το ρεαλιστικό για τον Τουρέ είναι ο… Οκτώβρης. Να τον δούμε δηλαδή στο ματς με τη Μίλαν στην αρχική ενδεκάδα για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Δεν αποκλείεται μέχρι τότε να έχει πάρει κάποιες ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά του Ναχουέλ και Γκιγιέρμα, ο πρώτος έπαιξε χθες στο φιλικό με τον Κισσαμικό. Και είναι αλήθεια πως έδειξε σε καλή κατάσταση. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να τον δούμε σύντομα. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Γκιγιέρμε.

Ζητάει κι άλλα εισιτήρια απ’ τη Μίλαν

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ζητήσει επιπλέον εισιτήρια από τους Ιταλούς προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Tα περίπου 5.500 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν θα φτάσουν. Γι΄ αυτό και οι Πειραιώτες έκαναν αίτημα στην Μίλαν για περισσότερα εισιτήρια.

Πιθανότατα σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα γνωρίζουν πόσες θέσεις θα τους δώσει η ιταλική ομάδα για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Δεν είναι πάντως βέβαιο πως η Μίλαν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί σπάνια δίνουν επιπλέον εισιτήρια σε ομάδες, αφού θέλουν κι εκείνοι να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play