Δήμος Βριλησσίων: Παραίτηση του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας

Δήμος Βριλησσίων: Παραίτηση του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας
Ο κ. Βιρβίλης στην δήλωσή του ευχαριστεί τους συναδέλφους αλλά και όλους τους φορείς που συνέδραμαν στο έργο της Υπηρεσίας στο Δήμο Βριλησσίων όλα αυτά τα χρόνια.

Την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Βριλησσίων ανακοίνωσε ο Τάσος Βιρβίλης, ένα εμπειρότατο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, η απουσία του οποίου από τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης, θεωρείται ότι θα προκαλέσει πλήγμα για την πόλη.

Ο κ. Βιρβίλης στην δήλωσή του ευχαριστεί τους συναδέλφους αλλά και όλους τους φορείς που συνέδραμαν στο έργο της Υπηρεσίας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Τάσος Βιρβίλης αναφέρει πως οι λόγοι της παραίτησης του είναι προσωπικοί.

Ακολουθεί η δήλωση του Τάσου Βιρβίλη:

2010-2018 Τρία χρόνια ως βοηθός υπευθύνου και 5 ως Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω.

Η παραίτηση μου από Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων είναι για προσωπικούς λόγους.

Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε σαν υπηρεσία το καλύτερο δυνατόν για τους δημότες και για το φυσικό μας πλούτο.

Μεγαλώσαμε τον στόλο και την ομάδα και μαζί με τους εθελοντές μας η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων έδινε το καλύτερο εαυτό της Χειμώνα-Καλοκαίρι.

Τα συγχαρητήρια του Πυροσβεστικού Σώματος και τα ευχαριστώ των δημοτών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στην ομάδα ,στους εθελοντές μας,στην Πυροσβεστική Υπηρεσία,στον ΣΠΑΠ,στις πολιτικές προστασίες των όμορων δήμων,στο Α.Τ Βριλησσίων,στις εθελοντικές ομάδες πυρασφάλειας,στον Βριλησσο,στην Δράση για μια άλλη πόλη, στους προσκόπους μας για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι μαζί παλεύαμε για τον ίδιο σκοπό.

Επίσης ευχαριστώ τον πρώην Δήμαρχο κ. Ιωαννιδη και τον πρώην Υπεύθυνο κ. Μουλαρογιάννη Θωμά για την τιμή που μου είχαν κάνει να αναλάβω την Υπηρεσία, όπως και την τωρινή Διοίκηση του Δήμου για την συνεργασία μας.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας θα συνεχίσει να είναι δυνατή και φυσικά θα συνεχίσει να προσφέρει και να μεγαλώνει.

Με εκτίμηση Βιρβιλης Αναστάσιος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play