Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινά φιλετάκια με σχοινόπρασο στο τηγάνι

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινά φιλετάκια με σχοινόπρασο στο τηγάνι
Πεντανόστιμη η συνταγή της ημέρας.

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινά φιλετάκια με σχοινόπρασο στο τηγάνι

Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία για τη συνταγή της ημέρας:

Υλικά συνταγής

8 φέτες φιλετάκια χοιρινά (100γρ./καθένα) ή λόντζα

4 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

1 κ.γ. ρίγανη

1 κ.γ. φασκόμηλο

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 ποτήρι κρασί λευκό

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, τη ρίγανη. Σβήνουμε τα φιλετάκια με το κρασί και χαμηλώνουμε στο μισό τη θερμοκρασία. Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο με τα μυρωδικά προς το τέλος. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.

Πηγή: cooklos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play