Η συνταγή της ημέρας: Ντοματοκεφτέδες νηστίσιμοι

Η συνταγή της ημέρας: Ντοματοκεφτέδες νηστίσιμοι
Η συνταγή της ημέρας θα σας ενθουσιάσει.

Η συνταγή της ημέρας: Ντοματοκεφτέδες νηστίσιμοι

Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία για τη συνταγή της ημέρας:

Υλικά συνταγής

400γρ. ντοματίνια κομμένα σε μικρά ζάρια

1 ντομάτα ώριμη κομμένη σε μικρά ζάρια

4 κ.σ. χυμός ντομάτας

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

½ φλιτζ. δυόσμος ψιλοκομμένος

4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

8 κ.σ. αλεύρι (περίπου)

1 κ.γ. μπέικιν

1 κ.γ. ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τις ντομάτες. Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι. Προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε το μείγμα μας να γίνει χυλός, ούτε πολύ σφιχτός ούτε πολύ αραιός.

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά και τηγανίζουμε ρίχνοντας με κουτάλι της σούπας από το μείγμα. Μόλις ροδίσουν από την μια πλευρά οι ντοματοκεφτέδες, τους γυρνάμε από την άλλη. Βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε να στραγγίξουν.

Τους σερβίρουμε ζεστούς και κρύους.

Πηγή: cooklos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play