Η συνταγή της ημέρας: Γρήγορα και ελαφριά μελιτζανομπουρεκάκια
Η συνταγή της ημέρας: Γρήγορα και ελαφριά μελιτζανομπουρεκάκια. Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία για τη συνταγή της ημέρας. Υλικά συνταγής: 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες (1 εκ.), 300-350γρ. φέτα κομμένη σε κύβους, 6-8 ντοματίνια κομμένα σε φέτες, φρέσκο δυόσμο, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Μελιτζανομπουρεκάκια: Διαδικασία συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 200οC.
- Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, αλείφουμε με ελαιόλαδο τις φέτες μελιτζάνας, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και τις ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Κατά το ψήσιμο, γυρίζουμε μια φορά τις μελιτζάνες.
- Μόλις τις βγάλουμε από το φούρνο, τυλίγουμε σε κάθε φέτα μελιτζάνας ένα κομμάτι τυρί φέτα και μια-δυο φέτες ντοματίνια.
- Τα σταθεροποιούμε με μια οδοντογλυφίδα, στην άκρη της οποίας καρφώνουμε ένα φυλλαράκι δυόσμο.
- Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο.
Πηγή: cooklos.gr
Το σχόλιο σας