Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 15 Ιουλίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 15 Ιουλίου
Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 13 μέχρι 15 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη Ηλίου.

Τι φέρνουν η Νέα σελήνη και η έκλειψη Ηλίου

Την Παρασκευή 13/7/2018 κορυφώνεται η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από την τρίτη έκλειψη της χρονιάς. Πρόκειται για μια Μερική Ηλιακή έκλειψη στην 20.41’ μοίρα του Καρκίνου.

Μια Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, αποκρύπτοντας έτσι ολόκληρη ή μέρος της εικόνας του Ήλιου για έναν θεατή στη Γη. Η έκλειψη θα είναι ορατή στην Μελβούρνη, στον Ειρηνικό και στον Ινδικό ωκεανό.

Ζούμε σε μία εποχή εξελίξεων και εκείνο που μας χρειάζεται περισσότερο απ’ όλα, είναι το λειτουργούμε με ευελιξία και όχι με απολυτότητες η μονομερείς ενέργειες. Είναι απαραίτητο να εκτιμήσουμε την αναγκαιότητα της συνεργασίας και της συνύπαρξης, σε ένα κόσμο που καθημερινά μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Υπάρχει έντονη τοξικότητα γύρω μας, την οποία χρειάζεται να την αναγνωρίζουμε και να την αποφεύγουμε, μαθαίνοντας να προστατεύουμε τον εαυτό μας.

Το Υδάτινο στοιχείο του Καρκίνου μας βοηθά να νοιώσουμε τον κόσμο γύρω μας σαν ένα μέρος της οικογένειας μας.

Όλοι συνδεόμαστε με όλα και είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως ακόμα και η πιο μικρή δική μας κίνηση, μπορεί να έχει αντίκτυπο γύρω μας. Ναι, η αλήθεια είναι πως έχουμε ενεργό ρόλο και συμμετοχή σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η μοίρα πάνω στην οποία γίνεται η έκλειψη είναι η 20η του Καρκίνου και σχετίζεται με τον σταθερό αστέρα “Castor”. Σχετίζεται με τον μύθο του “θνητού” αδελφού, που αναγκάστηκε να ζει μαζί τον αδελφό του Πολυδεύκη, μια μέρα στις σκοτεινές κοιλάδες του Άδη και την άλλη μέρα στα φωτεινά παλάτια των Θεών.

Η έκλειψη αυτή έρχεται λοιπόν να μας τονίσει την θνητή μας πλευρά. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε κινήσεις χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες. Δεν μπορεί να ζούμε χωρίς όρια και πλαίσια και να παραπονιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε την ζωή μας σε μια τάξη. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι αναγκαία, όμως απαιτεί νόμους και κανόνες για να είναι υγιής.

Και φυσικά, πάντα υπάρχει ένα τίμημα που θα κληθείς να πληρώσεις, καλό η κακό, ανάλογα με την ηθική υπόστασή σου. Πολλές φορές, οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και κινούμαστε σε μηχανική φάση. Έχουμε συνηθίσει να μην υπολογίζουμε την συνέπεια των πράξεων μας, όμως αυτό που μας διαφεύγει είναι πως δεν είμαστε ούτε στο απυρόβλητο, ούτε αθάνατοι.

Και το ερώτημα είναι: Όταν κατηγορείς κάποιον, όταν ζηλεύεις τον διπλανό σου, όταν λειτουργείς παρασκηνιακά για να βλάψεις κάποιον, όταν κάνεις κακό σε έναν άνθρωπο ή ένα ζώο, τότε γνωρίζεις το κόστος των κινήσεων σου;

Tις περισσότερες φορές, η απάντηση δυστυχώς είναι αρνητική και γι’ αυτό στη συνέχεια αναρωτιέσαι συχνά, “γιατί συνέβη σ’ εμένα αυτό”;

Η Νέα Σελήνη και οι σχέσεις

Στη Νέα αυτή Σελήνη τονίζεται ο τομέας των σχέσεων, αφού πραγματοποιείται στον πρώτο οίκο του χάρτη της έκλειψης για την Αθήνα.

Οι συνεργασίες και οι σχέσεις δεν μπορεί να λειτουργήσουν χωρίς να υπάρχει επίγνωση των συνεπειών των κινήσεων που προκαλούν.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, προτού κάνουμε μια άστοχη κίνηση, πως σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.

Η Νέα Σελήνη έχει ένα ακόμα γεγονός που τονίζει την αναγκαιότητα της αναγνώρισης της θνητής μας πλευράς.

Σχηματίζει μια αντίθεση ακριβείας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Ο Πλούτωνας, στη μυθολογία, είναι ο Θεός του κάτω κόσμου, συνεπώς τονίζεται για ακόμα μια φορά η ανάγκη της κατανόησης της θνητότητας, καθώς και οι συνέπειες που θα εισπράξεις από την αλληλεπίδραση σου με τον κόσμο. Το διάστημα αυτό αναγκάζεσαι να δεις κάποιες όψεις της ζωής σου, τις όποιες συστηματικά αποφεύγεις.

Δεν αποκλείεται, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, να υπάρξουν προκλήσεις από πρόσωπα ελέγχου ή εξουσίας. Το διάστημα αυτό, είναι απαραίτητο να αποφεύγεις άτομα που έχουν χειριστικό, εξουσιαστικό ή βίαιο χαρακτήρα.

Δεν είναι μια εποχή για να εξιχνιάσεις ή να επιλύσεις προβληματικές καταστάσεις. Καλό είναι, επίσης, να μην πηγαίνεις σε μέρη που δεν γνωρίζεις. Ακόμα, απέφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα.

Είναι μια εποχή που μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία για θεμελιακές αλλαγές, τις οποίες δεν είχες την ευκαιρία να κάνεις το προηγούμενο διάστημα.

Είναι σημαντικό, όμως, να κάνεις μια καλή προετοιμασία και κυρίως να δημιουργήσεις και έναν κύκλο συμμάχων με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι!

Κυρίως μην αφεθείς σε συναισθήματα που έχουν να κάνουν με ανταγωνισμό, ζήλια ή ενοχή!

Επίσης, μην προσπαθήσεις σε καμία περίπτωση να ελέγξεις ή να χειραγωγήσεις τα συναισθήματα των άλλων, αλλά και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Στον κύκλο αυτόν, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η ανάγκη για την αύξηση των υλικών αποθεμάτων και αυτός να είναι ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις που θα έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Επίσης, κάθε μορφή επικοινωνίας ή συζήτησης μπορεί να εμπεριέχει μια τάση χειρισμού.

Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτόν, σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών να υπάρξει έντονη αντιπαλότητα, κυρίως λόγω μη μετακίνησης των θέσεων, μια και ο ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στον Καρκίνο, με τον Κυβερνήτη του την Σελήνη να είναι πανίσχυρη, αλλά και ο κυβερνήτης του εβδόμου οίκου, που αφορά τις σχέσεις μας βρίσκεται στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον ανάδρομο, αλλά πανίσχυρο, Κρόνο!

Η ελπίδα έρχεται από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, και μπορεί να επιφέρουν ξαφνικές ευκαιρίες, ή οικονομικές διευκολύνσεις, ή ακόμα και τη δυνατότητα νέων σχεδίων, που όμως χρειάζονται δουλειά και προετοιμασία.

Η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη εν κατακλείδι

Συνοψίζοντας, είναι μια Νέα Σελήνη και Έκλειψη, που μπορείς να την εκμεταλλευτείς ανάλογα με τον τρόπο που λειτουργείς μέχρι τώρα. Όσο πιο μηχανικές είναι οι κινήσεις, οι επιλογές και οι αποφάσεις σου, τόσο περισσότερο θα δυσκολευτείς. Όσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι, και κυρίως με διαλλακτική διάθεση και συνεργάσιμος, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να κάνεις ένα σημαντικό βήμα μπροστά ανάλογα τον τομέα που επηρεάζει το γεγονός στο γενέθλιο χάρτη σου.

Επηρεάζει κυρίαρχα τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων. Να θυμάστε: όσο πιο συνειδητές επιλογές τόσο λιγότερα λάθη. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play