Τρίγωνο Αφροδίτης με Ουρανό – Κεραυνοβόλοι έρωτες και χαρά

Τρίγωνο Αφροδίτης με Ουρανό – Κεραυνοβόλοι έρωτες και χαρά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018! Μία όψη… έκπληξη!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΕ…, …έρχεται μεγάλη χαρά, μέσα απότην εργασία και την καθημερινότητα σου! Κάνε τώρα μια αλλαγή στην εμφάνιση σου! ΤΑΥΡΕ…, …μόνο χαρές σου ετοιμάζει ο ερωτικός τομέας!Κατακτήσεις, εξομολογήσεις, ερωτικές επιτυχίες, χαρές, θαυμαστές και άπειρη διασκέδαση!

ΔΙΔΥΜΕ…, …χαρούμενα νέα για σπίτι και οικογένεια θα έχεις! Κάποια αγάπη από το παρελθόν που πιθανόν επιστρέφει χωρίς να το περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΕ…, … έρχονται ξαφνικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, ειδήσεις, νέα, επαφές και νέες γνωριμίες!

ΛΕΟΝΤΑ…, …καλά και χαρμόσυνα τα νέα για τον ερωτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα, που θα αυξήσει ξανά την αυτοεκτίμηση σου και την αποφασιστικότητα σου!

ΠΑΡΘΕΝΕ…, …ετοιμάσου για άπειρες θετικές εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μία εξομολόγηση ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται!

ΖΥΓΕ…, …η χαρά θα έρθει μέσα από παρασκηνιακές ενέργειες και ιστορίες! Αφήνεις πίσω φοβίες, άγχη και ανασφάλειες!

ΣΚΟΡΠΙΕ…, … ευχάριστες εκπλήξεις θα έχεις μέσα την παρέα σου και τους φίλους σου! Διεκδίκησε ένα μεγάλο σου όνειρο και άλλαξε την ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗ…, …ανανεώνεσαι με μία ξαφνική θετική αλλαγή που έρχεται στην δουλειά ή την οικογένεια! Βελτιώνεις πολύ την κοινωνική σου εικόνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ…, …ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, ταξίδια, ευχάριστες συγκυρίες της τύχης, μετακινήσεις και επαφές ευχάριστες!

ΥΔΡΟΧΟΕ…, …ξαφνική χαρά θα έχεις μέσα από ερωτικές επαφές, οικονομικές συναλλαγές και… ερωτικές συνευρέσεις!

ΙΧΘΥ…, …η συντροφική ζωή είτε με κάποια νέα γνωριμία, είτε με κάποια νέα σχέση ή είτε με έκπληξη από τον σύντροφο, σου δίνει απρόσμενη χαρά!

Πηγή: oroskopos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play