Αθλητικά: Και Μουντιάλ και τελικός μπάσκετ σήμερα

Αθλητικά: Και Μουντιάλ και τελικός μπάσκετ σήμερα
Πλούσια τα αθλητικά της σημερινής ημέρας, με την έναρξη του Μουντιάλ και τον 4ο τελικό μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και οι φίλοι του αθλητισμού θα το ρίξουν στο… ζάπινγκ, λόγω Μουντιάλ και 4ου τελικού μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα, στις 17:30 η ΕΡΤ1 θα κάνει την πρώτη της ζωντανή σύνδεση με τη Ρωσία και τη Μόσχα, αφού είναι προγραμματισμένη η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Μισή ώρα αργότερα, στις 18:00, θα έχουμε τη σέντρα της μεγάλης διοργάνωσης. Η οικοδέσποινα Ρωσία θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ, το οποίο θα αποτελέσει το… πρόγευμα της διοργάνωσης, αφού από αύριο τα παιχνίδια θα είναι τρία σε καθημερινή βάση και τέσσερα κάθε Σάββατο και Κυριακή, μέχρι τις 29 Ιουνίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Τα αθλητικά γεγονότα της σημερινής ημέρας, όμως, δεν σταματούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στις 19:00 θα έχουμε τζάμπολ στον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού προηγείται με 2-1 στη σειρά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει, να επικρατήσει του αντιπάλου του και να πάει τη σειρά σε πέμπτο ματς. Αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν, τότε ο 5ος και τελευταίος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, όπου και θα προκύψει πρωταθλητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδοσφαιρικό και… μουντιαλικό το σημερινό doodle της Google

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play