Η συνταγή της ημέρας: Στραπατσάδα

Η συνταγή της ημέρας: Στραπατσάδα
Παραδοσιακή η σημερινή συνταγή.

Η συνταγή της ημέρας: Στραπατσάδα

Τα υλικά για τη συνταγή της ημέρας και η διαδικασία που χρειάζεται για να ετοιμαστεί

Υλικά συνταγής

  • 2-3 αυγά
  • 3 ντομάτες μεγάλες, ώριμες ή 500γρ. ντομάτες κονκασέ
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  • Πλένουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε στο multi ή στον τρίφτη.
  • Σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και προσθέτουμε, την πιπεριά τις ντομάτες, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και ζάχαρη.
  • Ανακατεύουμε και μόλις πάρουν βράση, μειώνουμε την ένταση της φωτιάς στο μισό. Σιγοβράζουμε για μισή ώρα περίπου.
  • Σπάμε τα αυγά με πιρούνι ή σύρμα. Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
  • Σπάμε τη φέτα σε κομματάκια, την προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Πηγή: cooklos.gr

Περισσότερε προτάσεις για συνταγές στην ειδική κατηγορία του www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play