Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινητική συναυλία – Αποθεώθηκε από 6.500 άτομα (vid)

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινητική συναυλία – Αποθεώθηκε από 6.500 άτομα (vid)
Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πρώτη μεγάλη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου.

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην πρώτη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, το βράδυ της Πέμπτης, στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.

Στο πρώτο κάλεσμα αυτού του μεγάλου μουσικοσυνθέτη ανταποκρίθηκαν περίπου 6.500 άτομα γεμίζοντας ασφυκτικά το Θέατρο Βράχων.

Στις 9 το βράδυ ο Θάνος Μικρούτσικος εμφανίστηκε καταχειροκροτούμενος στη σκηνή και συγκινημένος καλωσόρισε τους χιλιάδες θεατές δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία τους, την αγάπη και τα μηνύματα στήριξης που του στέλνουν καθημερινά λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, φανερά ευδιάθετος, επικοινωνιακός και γεμάτος ενέργεια, έχοντας στο πλάι του τους: Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μανώλη Μητσιά, Μίλτο Πασχαλίδη, Κώστα Θωμαϊδη, Χρήστο Θηβαίο, Γιώργο Μεράντζα, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη, επί τρεις ώρες καθήλωσε, συγκίνησε και «χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία» ένα κοινό που δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει μέσα σε μια φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία του φετινού φεστιβάλ «στη σκιά των Βράχων» του Δήμου Βύρωνα.

Τον κύκλο των τραγουδιών του Νίκου Καββαδία, του αγαπημένου ποιητή του Θάνου Μικρούτσικου, άνοιξε η Μαριάννα Πολυχρονίδη με το «Σταυρό του Νότου» και ακολούθησε τα αξεπέραστα «Καραντί» από τον Γιώργο Νταλάρα και «Μαχαίρι» από τον Κώστα Θωμαϊδη.

Στη συνέχεια ο Μίλτος Πασχαλίδης, τιμώντας το δεύτερο μεγάλο απόντα της βραδιάς, Δημήτρη Μητροπάνο ερμήνευσε το «Σαν πλανόδιο τσίρκο» σε στίχους Άλκη Αλκαίου, ενώ απευθυνόμενος στον Θάνο Μικρούτσικο είπε «κράτα ρε φίλε γερά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το συγκινητικό μήνυμα στον αδελφό του, για την μάχη του με τον καρκίνο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play