Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Για κοινωνικό σκοπό η σύμπραξη με τους “Imam Baildi”

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Για κοινωνικό σκοπό η σύμπραξη με τους “Imam Baildi”
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει τους "Imam Baildi".

Τους «Imam Baildi» παρουσιάζει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21.30 στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών.

Στόχος του Κέντρου Πολιτισμού είναι να στηρίξει, μ’ αυτήν τη συναυλία, το σημαντικό – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και οι θεατές καλούνται αντί εισιτηρίου να προσφέρουν τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ντοματοχυμούς) για τα συσσίτια που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το αξιέπαινο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως.

Οι πολλές δράσεις της στοχεύουν στην ανακούφιση σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα κάτοικοι της περιοχής.

Ενδεικτικά, περισσότερα από 8.000 άτομα σιτίζονται, ενώ οι κοινωνικές υπηρεσίες της εξυπηρετούν όποιον το έχει ανάγκη. Παρέχεται, επίσης, σημαντική και ουσιαστική μέριμνα για τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλικό Θέατρο: Μουσική εκδήλωση μνήμης με τίτλο «Ποτέ ξανά»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play