Κηδεία Χάρρυ Κλυνν: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο (pics&vid)

Κηδεία Χάρρυ Κλυνν: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο (pics&vid)
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς), όπου τελέστηκε η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά αλλά και τον χώρο γύρω από την εκκλησία, όπου τελέστηκε η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στην Καλαμαριά προκειμένου να πουν το ύστατο χαίρε στον μεγάλο κωμικό.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών, μετά από πολυετή ασθένεια (αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα), η οποία είχε επιδεινωθεί με τον πρόωρο χαμό του γιου του, μουσικού και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, προ διετίας.

Η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ της εξοδίου ακολουθίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος.

Δεκάδες στεφάνια είχαν στηθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ανάμεσά τους ξεχώριζαν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου και πολλών αθλητικών παραγόντων καθώς ο Χάρρυ Κλυνν είχε ασχοληθεί ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μετά την κηδεία του Χάρρυ Κλυνν, o Πρωθυπουργός βρέθηκε στο μνημείο του Γ. Λαμπράκη στην συμβολή των οδών Βενιζέλου με Ερμού, για να αφήσει λουλούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play