Ανατροπή με Σάρας; – “Τον θέλει σαν τρελός”

Ανατροπή με Σάρας; –  “Τον θέλει σαν τρελός”
Χαμός γύρω από το όνομα του Γιασικεβίτσιους, οργιάζουν οι φήμες.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη με την πορεία του στη Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα. Την έφτασε μέχρι το Final Four, αναδείχτηκε τρίτη ομάδα στην Ευρώπη και έκανε μεγάλες νίκες, όπως αυτές απέναντι στον Ολυμπιακό. Φυσικά, στο Κάουνας πίνουν νερό στο όνομά του, θέλουν να παραμείνει για… χρόνια, αλλά αντιλαμβάνονται πως με τα μπάτζετ των άλλων ομάδων δύσκολα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις τους δίνουν ελπίδες. Διότι τα media στη Λιθουανία αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Και αυτός γίνεται με την καθοδήγηση του Σάρας.

Σύμφωνα με τον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο 42χρονος τεχνικός κοιτάζει παίκτες από το γερμανικό πρωτάθλημα και, μάλιστα, η ομάδα του Κάουνας έχει συμφωνήσει με τον Τόμας Γουόλκαπ που αγωνίζεται στη Λούντβισμπουργκ.

Παράλληλα, ο Σάρας ρίχνει… ματιές και στον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει ως αντικαταστάτης του Ουλάνοβας στην περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει. Ο Γκριγκόνις έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ωστόσο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις και για τη νέα σεζόν είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Πάντως, η διοίκηση της λιθουανικής ομάδας δείχνει να εμπιστεύεται τον 42χρονο κόουτς και για αυτό θέλει αν είναι δυνατόν να κάνει εκείνος τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, ακόμη και αν αποχωρήσει τελικά από το Κάουνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ζοτς, ο Σάρας και η καταπράσινη κερκίδα για… πάρτη τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play