Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο σοτέ με θυμάρι και πιπέρι καγιέν

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο σοτέ με θυμάρι και πιπέρι καγιέν
Σήμερα ετοιμάζουμε μία εύκολη συνταγή με κοτόπουλο.

Κοτόπουλο σοτέ με θυμάρι και πιπέρι καγιέν. Εύκολο, αλλά τόσο νόστιμο.

Υλικά συνταγής

2 φιλέτα στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτιαγια τη μαρινάδα1 κ.σ. ουίσκι1 λεμόνι (ο χυμός του)1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη4 κλαδάκια θυμάρι ή 2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι½ κ.γ. πιπέρι καγιέν½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά3 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι

Διαδικασία συνταγής

Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα σε μπολ και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.Βγάζουμε από το ψυγείο δεκαπέντε λεπτά πριν το σοτάρισμα.Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο επιπλέον ελαιόλαδο, σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν τα φιλετάκια.Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με επιπλέον θυμάρι από πάνω και συνοδεύουμε με μουσταρδομαγιονέζα.

Πηγή: cooklos.gr

Περισσότερες συνταγές θα βρείτε στην ειδική κατηγορία του www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play