“Έγκλημα” του Ολυμπιακού, κινδυνεύει να χάσει ταλεντάρα και… εκατομμύρια

“Έγκλημα” του Ολυμπιακού, κινδυνεύει να χάσει ταλεντάρα και… εκατομμύρια
Θα το κάνει κι αυτό; Θα την πατήσει όπως με τον Γιαννιώτη;

Ακούσατε τι είπε ο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου; "Δεν με νοιάζει η εθνικότητα των παικτών, αρκεί να είναι καλοί". Τι ήθελε να πει ο Πορτογάλος; Πως ο μοναδικός του στόχος είναι να επιστρέψε ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες. Στις κούπες. Και δεν τον πολύ… ενδιαφέρει αν θα το κάνει με Έλληνες παίκτες ή με ξένους. Άρα η ελληνοποίηση μπορεί να μην έρθει και ποτέ.

Και θα κινδυνεύσει ο Ολυμπιακός όχι μόνο να μην έχει ελληνικό στοιχείο στο γήπεδο, που είναι απαραίτητο για να προχωρήσει μπροστά, αλλά και να χάσει παίκτες που υπό άλλες συνθήκες και θα έπαιζαν σήμερα στην ομάδα και μπορεί αύριο – μεθαύριο να τους πουλούσαν πολλά εκατομμύρια.

Εδώ ο Παναγιώτης Ρέτσος, με 25-30 ματς όλα κι όλα, αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για να μη μιλήσουμε για τον Μανωλά, που έφερε κι αυτός πολλά χρήματα. Επίτηδες σας μιλάω για αμυντικούς, γιατί το θέμα μου είναι ένας άλλος κεντρικός αμυντικός. Ο Σπύρος Ρισβάνης.

Μπαλάρα έπαιξε στο Περιστέρι. Βράχος στην άμυνα. Απέδειξε ξανά το παιδί πως είναι για πιο ψηλά. Όμως βλέπει πως ούτε με τον Μαρτίνς πρόκειται να επιστρέψει στο Ρέντη. Και αν το κάνει, θα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ούτε του αξίζει, ούτε νομίζουμε θέλει κάτι τέτοιο.

Αν λοιπόν ο Ρισβάνης ακούσει τον Πορτογάλο να του λέει πως δεν τον υπολογίζει, τότε θα ζητήσει την ελευθέρας του. Να φύγει και να πάει κάπου να παίξει χωρίς το άγχος για τον Ολυμπιακό. Είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Και ο Ολυμπιακός μπορεί σε λίγα χρόνια να… χτυπιέται που είδε να χάνεται ένας παίκτης που θα μπορούσε να του φέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τον Πρίγιοβιτς ο Ανσαριφάρντ – Έρχεται πρόταση εκατομμυρίων για τον Ιρανό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play