19χρονη Ελληνίδα βγάζει σε πλειστηριασμό την παρθενιά της

19χρονη Ελληνίδα βγάζει σε πλειστηριασμό την παρθενιά της
Δείτε τη 19χρονη και την... τιμή εκκίνησης!

Μια πανέμορφη 19χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από νησί του Αιγαίου… βγάζει σε πλειστηριασμό την παρθενιά της, προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της και στη συνέχεια να ταξιδέψει στο Μαϊάμι για να κάνει καριέρα στον χώρο του κινηματογράφου!

Πρόκειται για την Ιζαμπέλα, που προφανώς χρησιμοποιεί ψευδώνυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Παρασκήνιο», που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Cinderella Escorts, ο διαγωνισμός θα γίνει στη Γερμανία, με πρώτη τιμή εκκίνησης για κάθε ενδιαφερόμενο από ολόκληρο τον κόσμο τα… 200.000 ευρώ!

Η Ιζαμπέλα, σύμφωνα με το προφίλ της στο ιντερνέτ, έχει ύψος 1,71, πράσινα μάτια και βάρος 56 κιλά.

Χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία και έστειλε μόνη της την προσφορά της στη συγκεκριμένη διεθνή ιστοσελίδα, που ειδικεύεται στην… αγοραπωλησία νεαρών κοριτσιών με τη θέλησή τους.

Αυτήν τη στιγμή στο site Cinderella, υπάρχουν οι φωτογραφίες και τα βιογραφικά 20 κοριτσιών από όλο τον κόσμο, που πουλούν την παρθενιά τους έναντι αδρής αμοιβής.

Ενώ μέχρι σήμερα έχουν πλειστηριαστεί πάνω από 50 (!) παρθενιές, με την τιμή να φθάνει και να ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ.

Όταν ολοκληρωθεί ο πλειστηριασμός, εκείνος που θα καταβάλει το υψηλότερο τίμημα θα ταξιδέψει στη Γερμανία και αφού πιστοποιήσει ιατρικά ότι η κοπέλα είναι πράγματι παρθένα και υγιής, θα περάσει μια «καυτή» νύχτα μαζί της σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας που αναλαμβάνει τις εν λόγω δημοπρασίες διαβεβαιώνει μάλιστα ότι διαθέτει γιατρούς που πιστοποιούν ότι οι κοπέλες δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ.

Το νέο φαινόμενο της σύγχρονης εποχής φαίνεται να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, μετά την τελευταία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τη 19χρονη Αμερικανίδα, που «κατάφερε» να πουλήσει την παρθενιά της για 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play