Champions League: Μια ”ανάσα” από το θαύμα η Γιούβε, σωτήρας Ρονάλντο για Ρεάλ

Champions League: Μια ”ανάσα” από το θαύμα η Γιούβε, σωτήρας Ρονάλντο για Ρεάλ
Champions League: H Γιουβέντους πήγε να... ξεράνει το Μπερναμπέου, παίρνοντας προβάδισμα τριών γκολ, αλλά ο Λούκας Βάσκεθ κέρδισε πέναλτι στο 96ο λεπτό και ο Ρονάλντο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ''4'' του Champions League (1-3). Ισοπαλία πρόκρισης για Μπάγερν κόντρα στη Σεβίλλη (0-0)

Champions League: Άλλο ένα τεράστιο ματς μας προσέφερε η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να σκοράρει δύο φορές βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι της πρόκρισης, τον Ματουιντί να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Νάβας ισοφαρίζοντας το σκορ της ήττας της Γιουβέντους στην Ιταλία, αλλά τη Ρεάλ να τη… σκαπουλάρει στο τέλος χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο έπειτα από παράβαση που πήρε ο Βάσκεθ για το τελικό 3-1 υπέρ της Γιουβέντους στη Μαδρίτη.

Διχασμένη η κοινή γνώμη για την κρίσιμη φάση του παιχνιδιού, καθώς στην τελευταία επίθεση πριν από τη λήξη και την παράταση, ο Βάσκεθ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μπενατιά, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Έπειτα από έναν μικρό χαμό και την αποβολή του Μπουφόν για διαμαρτυρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης από τον εξτρά χρόνο δίνοντάς της το εισιτήριο για τους ”4” του Champions League. Νωρίτερα, ο Μάντζουκιτς στο 2ο και το 37ο λεπτό είχε φανερώσει το τι θα επακολουθήσει και στο 61′ ο Κέιλορ Νάβας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για να έρθει ο Ματουιντί και να διαμορφώσει το 0-3, προτού μειώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελικό 1-3.

Στο άλλο ματς της σειράς, η Μπάγερν Μονάχου υπερασπίστηκε τη νίκη της με 2-1 στη Σεβίλλη και διατήρησε το ”μηδέν” στον επαναληπτικό της Γερμανίας, παίρνοντας… έμπειρη πρόκριση στα ημιτελικά (0-0).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play