Αυτή την ημέρα υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μάρτινς

Αυτή την ημέρα υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μάρτινς
Αποκάλυψη έκπληξη !

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που προανήγγειλε την απομάκρυνση Γκαρσία και παρά τις τοποθετήσεις των «ερυθρόλευκων» τις επόμενες μέρες, τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν stand by εδώ και καιρό.

Οι εξελίξεις της επόμενης μέρας στον Ολυμπιακό ουσιαστικά δρομολογήθηκαν από την επίσκεψη και ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, τη Δευτέρα 2 Απριλίου. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» είπε πολλά και ενδιαφέροντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με ατάκες που έκαναν κυριολεκτικά τον γύρο του κόσμου αφού καλύφθηκαν εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ.

Μια από αυτές, ήταν και το «διώξατε τρεις προπονητές», απευθυνόμενος στους παίκτες της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» αναφερόταν φυσικά σε Μπεσνίκ Χάσι, Τάκη Λεμονή και Όσκαρ Γκαρσία, παρότι βέβαια ότι από τον Ολυμπιακό διέρρεε αργότερα ότι η αναφορά έγινε για τον υπηρεσιακό Χρήστο Κόντη.

Από το Λιμάνι τονιζόταν επίσης τις επόμενες ώρες μετά την ομιλία Μαρινάκη ότι «πάμε ως το τέλος της χρονιάς με Γκαρσία», όμως η αλήθεια είναι ότι το μέλλον του Ισπανού και της ομάδας ήταν προαποφασισμένο εδώ και καιρό και η διοίκηση του συλλόγου απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη αφορμή για τις ανακοινώσεις. Τα αποτελέσματα της ομάδας επί Γκαρσία… βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κι έναν λόγο παραπάνω για να αποδεσμεύσουν έναν προπονητή με τριπλάσιο συμβόλαιο από τον αντικαταστάτη του. Λίγες ώρες μετά το «πάμε ως το τέλος με Γκαρσία», ο Ισπανός κούνησε μαντήλι, στις 3/4.

Ακόμη και όταν ξεκαθάρισε πια τις προσεχείς ημέρες ότι ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς στην εποχή Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» σημείωναν και πάλι ότι «δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, οι διαπραγματεύσεις όμως βρίσκονται σε καλό δρόμο». Τώρα όμως, γνωρίζουμε ότι η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και οι αποφάσεις είχαν παρθεί προ πολλού.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν stand by εδώ και καιρό και το γεγονός ότι σε λιγότερο από 48 ώρες από το «διώξατε τρεις προπονητές» του Μαρινάκη, είχαν ήδη συνταχθεί συμβόλαια και ο Πορτογάλος βρισκόταν πάνω από το έγγραφο με το στυλό στο χέρι, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Από που προκύπτει ότι ο Μαρτίνς είχε υπογράψει από τις 4 του μηνός; Φρόντισε να ενημερώσει για αυτό ο ίδιος…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play