Ούτε Λέγκια, ούτε Μπριζ για Οφόε

Ούτε Λέγκια, ούτε Μπριζ για Οφόε
Παρότι το σενάριο επιστροφής του Βαντίς Οτζίτζα - Οφόε σε κάποια από τις παλιές του ομάδες μοιάζει πολύ βολικό, εντέλει μέχρι στιγμής δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Από την ώρα που ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε ξεκίνησε τις πρόωρες διακοπές του μετά την σιωπηρή τιμωρία του από τον Ολυμπιακό, διάφορα δημοσιεύματα αναφέρθηκαν σε σενάριο πιθανής επιστροφής του σε κάποια από τις παλιές του ομάδες, κυρίως με την μορφή δανεισμού.

Ένα πολύ βολικό σενάριο, πλην όμως σενάριο. Σύμφωνα με πηγές του SDNA στις διοικήσεις και των δύο ομάδων, προς το παρόν δεν υπάρχει το παραμικρό τέτοιο ενδεχόμενο, αφού για διάφορους λόγους, τόσο η Μπριζ, όσο και η Λέγκια Βαρσοβίας δεν ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο deal.

Η σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Μπριζ δεν ενδιαφέρεται για παίκτες στην ηλικία του Οφόε και ψάχνει παίκτες με μεταπωλητική αξία, με την διοίκηση των Φλαμανδών να αποκλείει ενδεχόμενο επιστροφής του Βέλγου χαφ.

Σε ότι αφορά τους Πολωνούς δήλωσαν άγνοια για τα δημοσιεύματα και τόνισαν ότι προς το παρόν δεν βρίσκουν ρεαλιστικό ένα τέτοιο σενάριο.

Από που μπορεί να δοθεί λύση για τον Οφόε; Από χώρα στην οποία κάνει λίγο κρύο παραπάνω. Στην Ρωσία η μετοχή του Οφόε παραμένει πολύ ψηλά.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως τόσο ο Βέλγος μέσος, όσο και το περιβάλλον του τηρούν σιγήν ιχθύος εδώ και αρκετές μέρες, αφού η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Οφόε ειναι πολύ λεπτή και απαιτούνται ανάλογοι χειρισμοί, ώστε να μην γίνει κάποιο… λάθος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play