«Είστε υπερήφανοι με αυτό το φάουλ που δώσατε;»

«Είστε υπερήφανοι με αυτό το φάουλ που δώσατε;»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε το αδιανόητο τέταρτο φάουλ που δόθηκε στον Γκιστ και ρώτησε την Ευρωλίγκα εάν είναι περήφανη.

Και οι τυφλοί είδαν στο Μιλάνο πως η Ευρωλίγκα ξεγυμνώθηκε. Ό,τι για ακόμα μια φορά η διαιτησία ήταν εχθρική για τον Παναθηναϊκό με σφυρίγματα που δεν έχουν λογική τα οποία έστειλαν την Αρμάνι στις βολές 37 φορές έναντι 22 των «πράσινων».

Ο Ιερεθουέλο και η παρέα του έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν τον Παναθηναϊκό με τρόπο μοναδικό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Χαρακτιριστική ήταν και η φαση του τέταρτου φάουλ του Τζέιμς Γκιστ το οποίο δεν έγινε ποτέ στον Γκουντάιτις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μάλιστα την συγκεκριμένη φάση στο Instagram, ρωτώντας την Ευρωλίγκα εάν είναι υπερήφανη με αυτό που είδε να συμβαίνει στο Μιλάνο!

Another two free throws for opponent of Panathinaikos @euroleague Is this a «competition» you are proud of ? @euroleague is this another human mistake jordi ? @euroleague SPEND THREE MINUTES OF YOUR BUSY SCHEDULE DESTROYING BASKETBALL AND WATCH THE FOLLOWING VIDEO https://m.youtube.com/watch?v=cv5qKj9Htx0 We are too big of a club to carry on taking part in your parody #lastdevotionseasonforPana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις 5 Απρ, 2018 στις 11:09 μμ PDT

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play