Νηστίσιμα τρουφάκια με καρύδα
Σήμερα φτιάχνουμε νηστίσιμα τρουφάκια με καρύδα χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά.
Υλικά
1 φλ. γεμάτο ψιλοαλεσμένη αμυγδαλόψιχα1/2 φλ. ινδική καρύδα1/4 φλ. γάλα καρύδας2 κ.σ κακάο ή χαρουπάλευρο2 κ.σ βούτυρο καρύδας λιωμένο10 χουρμάδες πολτοποιημένουςλίγες σταγόνες υγρή στέβια (προαιρετικά)λίγη καρύδα για την επικάλυψη.
Εκτέλεση:
Για τα νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας, βάζουμε πρώτα σε μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε να ενωθούν.Αν το μείγμα είναι αραιό, προσθέτουμε λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα.Πλάθουμε σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.Τα κυλάμε στην τριμμένη καρύδα.Τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Συνταγή: argiro.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λαζαράκια, λόγω της ημέραςΟδηγίες της ΕΣΕΕ προς τους εμπόρους για το ΠάσχαΔώρο Πάσχα 2018: Πότε καταβάλλεται στους άνεργουςΝηστεία: Ποιες είναι οι δημοφιλείς τροφές και ποιες αποκλείονται
Το σχόλιο σας