Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ
Έκτακτο

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στο ζήτημα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ, καθώς ο εκπρόσωπός του αναμένεται στην Ελλάδα για να μπει σε συζητήσεις με την ”Ένωση”, τονίζοντας ότι ο πελάτης του έχει κι άλλες προσφορές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνκοφ:

«Ο Τσιγκρίνσκι έχει προτάσεις. Πρώτα απ’ όλα λάβαμε συγκεκριμένη προσφορά για ανανέωση της σύμβασης με την ΑΕΚ. Επίσης, υπάρχουν δυο συγκεκριμένες προτάσεις από σωματεία της Τουρκικής Σούπερ Λίγκ. Επιπλέον, πήραμε μία πολύ καλή προσφορά από ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Γαλλίας. Δεν μπορώ να αναφέρω τα κλαμπ, επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις. 

Τις επόμενες μέρες «πετάω» για διαπραγματεύσεις στην Αθήνα. Δώσαμε το λόγο μας στην ηγεσία της ΑΕΚ, ότι η προτεραιότητα για εμάς θα είναι η πρόταση της ελληνικής ομάδας. Αυτή η ομάδα έδωσε την ευκαιρία στον Τσιγκρίνσκι να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Η οικονομική πτυχή είναι επίσης σημαντική. Ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι 22-23 ετών. Ισως αυτό να είναι ένα από τα τελευταία του συμβόλαια στο ποδόσφαιρο. 

Ο Ντμίτρο είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα που βρίσκεται τώρα. Είναι αλήθεια και δεν το κρύβουμε. Η ομάδα του είναι πρώτη στη βαθμολογία και είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα πλέον η ΑΕΚ να είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας έπειτα από αρκετό καιρό. Επίσης η ΑΕΚ τα πήγε πολύ καλά στην Ευρώπη»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play