Τα σενάρια για Ολυμπιακό με μεταγραφικά, Βαλβέρδε και τα 20 εκατομμύρια

Τα σενάρια για Ολυμπιακό με μεταγραφικά, Βαλβέρδε και τα 20 εκατομμύρια
Διαβάστε το παρασκήνιο.

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μεταγραφικά θέματα στον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι φαίνεται πως έχουν εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να προχωρήσουν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. 

Στο θέμα του τερματοφύλακα, μπορεί να ακούγεται έντονα το όνομα του Καρνέζη, αλλά ο Προτό δεν… κουνιέται και ο Γιαννιώτης αναμένεται να πιάσει λιμάνι. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επαφές με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, να εκμεταλλευτούν τη σχέση που έχουν μαζί του και να πάρουν κάποιους παίκτες από την Μπαρτσελόνα.

Στο μεταξύ, αρκετά… αισιόδοξο φαίνεται πως είναι το σημερινό ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να δαπανήσει περί τα 20 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για μεταγραφές. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Βεβαίως, επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι απρόβλεπτος, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να «σπρώξει» και φέτος το καλοκαίρι αρκετά χρήματα για μεταγραφές, ειδικά αν προκύψει παράλληλα στο Λιμάνι και κάποια μεγάλη πώληση. Ωστόσο και πάλι, δύσκολα οι Πειραιώτες θα φτάσουν σε τόσο μεγάλα νούμερα, από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν υπάρχουν, όπως φαίνεται, τα εγγυημένα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play