Ολυμπιακός: Στάση στην Μόσχα για την 2η θέση

Ολυμπιακός: Στάση στην Μόσχα για την 2η θέση
Ο Ολυμπιακός την παρούσα στιγμή έχει ρεκόρ 18-8 και υπολείπεται μίας νίκης της Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει έναν αγώνα περισσότερο, καθώς στην 27η "στροφή" της EuroLeague επικράτησε της Μακάμπι στην Πόλη.

O Ολυμπιακός θα επιδιώξει απόψε στις 19:00 να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να επιστρέψει στη δεύτερη θέση της κατάταξης της Euroleague.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετρά ήδη μία νίκη φέτος απέναντι στην ”ομάδα του στρατου”, αφού στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει 88-86 στο ΣΕΦ, παίζοντας μάλιστα χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη, Τιλί και Αγραβάνη. Εκτός από τον διεθνή φόργουορντ, οι τρεις πρώτοι είναι διαθέσιμοι για το αποψινό ματς, σε αντίθεση με τους Παπανικολάου, Μάντζαρη και Τολιόπουλο, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή, λόγω προβλημάτων.

Αν οι Πειραιώτες πάρουν την εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε θα συνεχίσουν να έχει τον πρώτο λόγο για την 2η θέση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουν ένα στραβοπάτημα της Φενέρμπαχτσε.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

-27η αγωνιστική: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 19:00

-28η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 23/3

-29η αγωνιστική: Ουνικάχα Μάλαγα – Ολυμπιακός 30/3

-30η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play