Κατερίνα Γοργογιάννη: Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση

Κατερίνα Γοργογιάννη: Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση
Η σορός της βρέθηκε τυχαία από περαστικό στο πάρκο Νεολαίας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.

Η εξαφάνιση της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη από το Ηράκλειο Κρήτης είχε τραγική κατάληξη, καθώς το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το πρωί της Τετάρτης στο Πάρκο Νεολαίας.

Από τις 5 Μαρτίου η οικογένειά της 37χρονης γυναίκας έψαχνε ένα ίχνος της για να βεβαιωθεί ότι είναι ζωντανή. Δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση της Κατερίνας Γοργογιάννη, βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα της και τον αδερφό της.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη Κατερίνα φέρει κάταγμα στον αυχένα, ενώ στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της, ακριβώς από πάνω, που ενδεχομένως έκανε ”βουτιά” θανάτου η 37χρονη, υπάρχει ψηλό κιγκλίδωμα.

Και τα δύο αυτά στοιχεία ενισχύουν το σενάριο, που είναι το επικρατέστερο από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αφού κάποιος θα έπρεπε να πηδήξει το κιγκλίδωμα για να πέσει στο κενό. Μάλιστα η κλινική εικόνα της άτυχης κοπέλας, αποκλείει όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η κραυγή της μητέρας

Η μητέρα της 37χρονης, επιμένει ότι η κόρη της δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ και ότι υπήρξε θύμα αρπαγής. Μιλώντας μάλιστα στην ”ΚΡΗΤΗ TV” και την εφημερίδα ”Νέα Κρήτη”, επέμεινε στο ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονίας.

”Αυτή τη στιγμή είναι όλοι ύποπτοι”, είπε χαρακτηριστικά.

Να αναφερθεί, πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της σε κάποια ανύποπτη στιγμή και ενώ η μητέρα της κοιμόταν. Φεύγοντας πήρε μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας πίσω το κινητό και τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους οικείους της ότι πρόθεσή της ήταν να πάει κάπου κοντά και να επιστρέψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play