Απίθανη δήλωση Καϋμενάκη για τον Ολυμπιακό

Απίθανη δήλωση Καϋμενάκη για τον Ολυμπιακό
Την είδατε;

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αρκαδίας, ο Γιάννης Καϋμενάκης, ένας εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Καϋμενάκης κλήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα της Τούμπας, κάνοντας αναφορά στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2013.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καϋμενάκης:

Ποια θα ήταν η δική του στάση σε περιστατικό αδικίας;  "Έχουμε δώσει τέτοιες εξετάσεις εμείς στον τελικό του Κυπέλλου. Έπρεπε να μπούμε με άρματα μάχης κι όχι με όπλο. Δεν το κάναμε όμως. Διαμαρτυρηθήκαμε στον Πρωθυπουργό. Είχαμε έπειτα και τον απίστευτο κύριο Σπάθα στην Τρίπολη, ο οποίος μας ειρωνευόταν και στο τέλος του αγώνα, αλλά δεν αντιδράσαμε". 

Η πρόταση του Αστέρα για να καλυτερεύσουν τα πράγματα: "Νόμοι και πολύ αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο υπάρχουν. Ας τα τηρήσουν. Για τα τελευταία προβλέπεται μέχρι και ποινές υποβιβασμού. Αν θέλουν να τα κάνουν πιο αυστηρά είμαστε μαζί τους. Βέβαια δεν μπορεί να γίνει τώρα, αλλά από του χρόνου ας το κάνουν".

Είναι λύση η διακοπή;  "Είναι λάθος που διεκόπη το πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να συμβεί. Αν γίνει ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα θα σταματήσουν αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους; Αν βγάλει ελαττωματικό γάλα μια εταιρεία, θα τις κλείσουν όλες; Να τιμωρηθεί αυτός που έκανε ότι έκανε και πάμε παρακάτω. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όσα ακούμε, τα ακούμε απλά για να για να τα ακούσουμε". 

Είναι ο Αστέρας μοναχικός καβαλάρης που πορεύεται μόνος; "Είναι καλό αυτό που ακούγεται για την ομάδα μας, αλλά είναι μόνο λόγια του αέρα και όχι της ουσίας. Αν ήταν λόγια ουσίας θα γίνονταν όσα έπρεπε ώστε να βοηθηθεί η δικιά μας ομάδας και όλες οι μικρότερες. Με όσα βλέπουμε θα δούμε την Α’ Εθνική να έχει την κατάντια της Β’ . Μην ξεχνάτε ότι τα έσοδα της Super League είναι πολύ λίγα. Τα έσοδα από τηλεοπτικά, Ευρώπη δεν ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια. Από εκεί και πέρα ποιος βάζει τα υπόλοιπα. Οι κακούργοι εμείς που διοικούμε τις ομάδες. Όσο βαδίζουμε έτσι δεν θα μείνει καθόλου ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα "εγώ" των μεγάλων συμβάλουν αρνητικά σε αυτό. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βεβαίως πρέπει να έρθουν περισσότερα χρήματα στο ποδόσφαιρο και περισσότερες χορηγίες. Όταν όμως όλοι το κατηγορούμε δεν θα γίνει τίποτα. Βεβαίως να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Όταν τα λεφτά από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι 50 εκατομμύρια δεν μπορεί να γίνει κάτι. Και ακούμε από δημοσιογράφους ότι "έβλεπα Αστέρας – Λιβαδειά και πόνεσαν τα μάτια μου και είδα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ και ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο". Συγκρίνετε Ferrari με γάιδαρο, δημιουργείτε εντυπώσεις και είναι λάθος". 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play