Παναθηναϊκός: Τετραπλός κίνδυνος για αλλεπάλληλα -3

Παναθηναϊκός: Τετραπλός κίνδυνος για αλλεπάλληλα -3
Με τετραπλή καμπάνα κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός. Πέραν της προσφυγής Βέμερ, το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ εκδίκασε και τις υποθέσεις Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που επίσης εμπεριέχουν ποινές αφαίρεσης 3 βαθμών.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της προσφυγής του Γενς Βέμερ που οδεύει ολοταχώς προς αφαίρεση τριών βαθμών (-3) για τον Παναθηναϊκό μετά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσής του. Είναι και οι περιπτώσεις των Μάικλ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Χοσέ Τοτσέ, που επίσης εμπεριέχουν ποινή τιμωρίας αφαίρεσης τριών βαθμών (-3) άρα και το ενδεχόμενο υποβιβασμού για το τριφύλλι (γίνεται αυτόματα σε τρία  -3). 

Κι αν στην περίπτωση του Τοτσέ το ποσό είναι αρκετά μικρό για να θεωρηθεί μη ελεγχόμενο, στις περιπτώσεις των Εσιέν (αξιώνει 500.000 ευρώ) και Λέτο (100+180.000 ευρώ) τα ζόρια είναι ανάλογα με αυτά του Βέμερ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η δικηγόρος των παραπάνω παικτών κ. Σουλούκου τόνισε στην εκδίκαση των υποθέσεων ότι "σέβομαι την ιστορία της ομάδας αλλά εάν δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα τότε θα ματαιωθούν οι απαιτήσεις μας".Οι αποφάσεις του δικαστηρίου αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες και το αργότερο υπολογίζεται σε μία εβδομάδα. 

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε αναβολή λόγω των όσων συμβαίνουν στο ελληνική ποδόσφαιρο και επιπλέον γιατί έχει πληρωθεί ένα σημαντικό ποσό και στους τρεις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Στον Λέτο το χρέος ήταν 151.075 ευρώ και τώρα είναι 50.075, στον Τοτσέ ήταν 43.000 ευρώ και πληρώθηκαν οι 21.000  και στον Εσιέν πληρώθηκε η πρώτη των 73.000 ευρώ και ένα μικρό μέρος της δεύτερης». Τότε πήρε τον λόγο η κ. Άσπα Σουλούκου, δικηγόρος των τριών ποδοσφαιριστών και είπε ότι «Σχετικά με τον Λέτο έχει διακανονίσει πέντε φορές οφειλόμενα από το 2013. Υπήρξε μεν καταβολή ωστόσο έχει εξαντλήσει περιθώρια υπομονής γιατί υπάρχουν και επιπλέον 178.000 ευρώ από το 2015. Ο Εσιέν έχει διακανονίσει δύο φορές οφειλόμενα. Δεν τηρήθηκε τίποτα. Έχει χάσει έναν χρόνο και θεωρούμε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μας. Για τον Τοτσέ υπάρχουν οφειλόμενα από συμβόλαιο του 2011 και έχουμε 2018. Για ποια καλή προαίρεση να μιλήσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play