Δείτε τους κουκουλοφόρους να σπάνε καταστήματα στην Πατησίων (vid)

Δείτε τους κουκουλοφόρους να σπάνε καταστήματα στην Πατησίων (vid)
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η νέα επίθεση κουκουλοφόρων σε εμπορικά καταστήματα αλλά και στα ΕΛΤΑ στην οδό Πατησίων.

Επεισόδια στα ΕΛΤΑ αλλά και σε εμπορικά καταστήματα στην Πατησίων το πρωί της Παρασκευής, δίνουν συνέχεια στο μπαράζ επιθέσεων από κουκουλοφόρους τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, στις 10:10 μια ομάδα ατόμων βγήκε από την ΑΣΟΕΕ και ξεκίνησε τα επεισόδια προκαλώντας ζημιές σε εμπορικά καταστήματα και τα ΕΛ.ΤΑ. στην Πατησίων.

Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας ενώ οι ταραξίες νεαροί “κλείστηκαν” πίσω στη σχολή.

Μια ομάδα ατόμων βγήκε από τον χώρο της σχολής και άρχισε να προκαλεί ζημιές σε εμπορικά καταστήματα αλλά και σε ένα υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. που βρίσκεται κοντά.

Οι αναρχικοί χρησιμοποίησαν για τις επιθέσεις πέτρες, καδρόνια και λοστούς ενώ η αστυνομία και αυτή τη φορά, όπως στην περίπτωση των επιθέσεων στην Ερμού, ειδοποιήθηκε από καταστηματάρχες. 

Όταν έσπευσαν οι αστυνομικοί, οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πανεπιστημιακούς αυτόπτες μάρτυρες, οι κουκουλοφόροι μπήκαν στην ΑΣΟΕΕ όπου και βρήκαν άσυλο, ενώ η είσοδός τους στον πανεπιστημιακό χώρο προκάλεσε πανικό μεταξύ των φοιτητών.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Δείτε το βίντεο

Oι επιθέσεις αναρχικών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας συνεχίζονται με αφορμή την υπόθεση μη μεταγωγής του Ντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές Λάρισας στον Κορυδαλλό. Ο Ντίνος Γιαγτζόγλου ο οποίος κάνει απεργία πείνας και δίψας κατηγορείται για την αποστολή τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο.

Σήμερα Παρασκευή συνεδριάζει η επιτροπή μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης για το αίτημα του Γιαγτζόγλου, ο οποίος ζητά τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές της Λάρισας στις οποίες βρίσκεται τώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play