Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Αναβολή πήρε η υπόθεση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με την ΑΕΚ.

Αναβολή για δεύτερη φορά, καθώς είχε δοθεί ήδη μια την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε η εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της τιμωρίας που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί της ομάδας μετά την αναμέτρηση της 4ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», δηλαδή την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 90.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν αυτή που ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης, διότι ο δικηγόρος της, Βασίλης Δημακόπουλος, εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, ενώ και ο έτερος δικηγόρος της, Αργύρης Λίβας, επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο.

Λόγω της στάσης αυτής των «ερυθρόλευκων», το δικαστήριο δεν μπορούσε να πράξει κάτι άλλο από το να αναβάλει την εκδίκαση της έφεσης για την επόμενη Παρασκευή, 9 Μαρτίου (στις 16.00), κάτι το οποίο σημαίνει ότι οριστικά και αμετάκλητα το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Κυριακή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play