Γιαννάκης: ”Δύσκολα τα πράγματα στον Άρη”

Γιαννάκης: ”Δύσκολα τα πράγματα στον Άρη”
Τι ανέφερε στις δηλώσεις του το πρώην μέλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Γιαννάκης.

Ο Γιάννης Γιαννάκης, πρώην μέλος και στέλεχος της ΚΑΕ Άρης, μίλησε στο Yellow Radio για τον σύλλογο και τις κρίσιμες ημέρες που βιώνει, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι σαφώς δύσκολα για όποιους κληθούν να σηκώσουν το βάρος στις πλάτες τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννάκη:

Πως μπορεί ο Άρης να σωθεί από όλη αυτή την οικονομική κατάσταση: Φοβάμαι τα χειροτέρα, Ο Άρης είναι μεγάλη ιστορία και θα βρεθούν άνθρωποι, αλλά είναι δύσκολα και μεγάλο το χρέος. Το είπα σε έναν φίλο μου που ακούγεται το όνομα του για τον Άρη, του είπα ότι δεν πιστεύω ότι μπορεί ένας, να κάνει ένα απλό μάρκετινγκ τη σημερινή εποχή και να διαχειριστεί τόσα εκατομμύρια, είναι δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί κάποιος ένα άνοιγμα 5.000.000, όταν έχει ομάδα και μπάτζετ του 1.000.000.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: Μιλάμε με τον Παναγιώτη είμαστε φίλοι αλλά όχι για μπασκετικά θέματα, ο Παναγιώτης παραμένει ένας θρύλος. Δεν μιλάω μόνο για τον Άρη αλλά γενικά για τον επαγγελματικό αθλητισμό. Σας είπα τα πράγματα όπως έχουν, όταν είσαι αποστασιοποιημένος μπορείς να τα βλέπεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play