Πρόταση Ολυμπιακού σε Μπόμπι Μπράουν

Πρόταση Ολυμπιακού σε Μπόμπι Μπράουν
Στο προσκήνιο βρίσκεται πλέον για τον Ολυμπιακό ο Μπόμπι Μπράουν με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει ήδη επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Συνεχίζεται η αναζήτηση περιφερειακού για τον Ολυμπιακό: πλέον στο προσκήνιο έχει περάσει ο έμπειρος Μπράουν με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του παίκτη για την απόκτησή του. Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει περάσει από το ενδιαφέρον σε πρόταση και κυνηγά την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Το κασέ του άλλωστε είναι πολύ προσιτό, η τιμή του δεν είναι απαγορευτική και δεν πλησιάζει αυτή του Κιθ Λάνγκφορντ που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και τη δημιουργία προσωπικών φάσεων, ενώ από το 2016 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του 2018 αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.

O 33χρονος γκαρντ έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς έχει αγωνιστεί σε Πρόκομ, Άρη, Όλντενμπουργκ, Σιένα και Μπεσίκτας. Τις καλύτερες μέρες του πάντως τις πέρασε στη Σιένα (2012/2013), όταν μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Euroleague. Τότε είχε 18.8 πόντους, 5.3 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέτυχε 22 πόντους στο διπλό των Ιταλών σε ΣΕΦ με 72-74 για το Top 16.

Τη σεζόν 2017/2018 πρόλαβε να αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με τους Ρόκετς πριν μείνει ελεύθερος. Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετρά κατά μέσο όρο 4.4 πόντους και 1.5 ασίστ. Στον «μαγικό κόσμο» έχει αγωνιστεί επίσης με Σακραμέντο Κινγκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Νιου Όρλινς Πέλικανς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play