Απίθανη δήλωση Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ

Απίθανη δήλωση Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ
Την είδατε;

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, της τελευταίας πριν από την αναχώρηση για το Κίεβο.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε αρχικά στην αντίδραση της ομάδας στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, τονίζοντας στους παίκτες του ότι κατάφεραν να κερδίσουν και τον διαιτητή: ”Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την Κυριακή και τη νίκη μας. Όχι όμως μόνο γι’ αυτό: σας αξίζουν συγχαρητήρια και για την εμφάνισή σας, αλλά και για το γεγονός πως κερδίσατε και τον διαιτητή. Μπορεί και στο μέλλον να αναγκαστούμε να κάνουν ξανά τέτοιες νίκες, αλλά εσείς δεν θέλω να το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει λόγος. Μόνο το παιχνίδι μας να κοιτάμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ντιναμό στο Κίεβο, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League: ”Τώρα έχουμε μπροστά μας τη ρεβάνς με την Ντιναμό που θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι πως θέλουμε τη νίκη και παίζουμε σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή και στις καιρικές συνθήκες. Θα έχει πολύ κρύο, δεν θα είναι εύκολα”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play