Γκαρσία: ”Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να τα δίνουμε όλα για τη νίκη”

Γκαρσία: ”Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να τα δίνουμε όλα για τη νίκη”
Ξεκάθαρο μήνυμα από τον προπονητή του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση επί του Πανιωνίου (1-0) στο ”Γ. Καραϊσκάκης”:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του: «Πιστεύω πως είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Στους ποδοσφαιριστές πρέπει πάντα να ζητάς πολλά πράγματα και να είσαι απαιτητικός απέναντί τους γιατί παίζουν σε μία ομάδα που αξίζει από το σήμα και μόνο να βρίσκεται ψηλά και πρέπει για αυτό το σήμα να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. 

Μπορώ να πω ότι μείναμε ικανοποιημένοι απ’ αυτό, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και αν δεν είχαμε κάποιες ατυχίες στα τελειώματα των φάσεων, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα».

Για τη συνέχεια: «Οι νίκες πάντα βοηθούν, όμως αυτό που προσφέρει ακόμη περισσότερο είναι η δουλειά και να θέλουν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα και να είναι όλοι διαθέσιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή και να θέλουν όλοι να δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Αυτά βοηθούν την ομάδα και στη συνέχεια έρχεται και η νίκη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play