Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0: Ο Οφόε έδωσε τη λύση…

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0: Ο Οφόε έδωσε τη λύση…
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-0: Το γκολ του Οτζίτζα Οφόε στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία μετά από τρεις ''άνομβρες'' προσπάθειες, με τους ''ερυθρόλευκους'' να επικρατούν του Πανιωνίου στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Ολυμπιακός Πανιώνιος 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, μέσω του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος σκόραρε στο 48ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο άδειο και ”παγωμένο” Γ. Καραϊσκάκης. ”Τρίποντο” μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από το ματς στην Τρίπολη (1-1), το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-2) και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-2), οι ”ερυθρόλευκοι” βρήκαν τη λύση στην έδρα τους, αν και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, με την ομάδα του Γκαρσία να έχει ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Το γκολ σημειώθηκε στο 48ο λεπτό, όταν ο Ταχτσίδης έκλεψε τη μπάλα από τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και την κατάλληλη στιγμή τη μοίρασε στον Οφόε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε απέναντι από τον Κότνικ, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Mε αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/2) στο οποίο θα κριθούν αρκετά, την ώρα που οι ”ερυθρόλευκοι” αναμένουν και το αποτέλεσμα της έφεσης για την αφαίρεση των τριών βαθμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play