Γκαρσία: «Αφιερωμένη στους φιλάθλους μας που δεν ήταν εδώ η νίκη»

Γκαρσία: «Αφιερωμένη στους φιλάθλους μας που δεν ήταν εδώ η νίκη»
Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την οικογένειά του αφιέρωσε την αποψινή νίκη επί του Πανιωνίου (1-0) ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρσία.n

Η δήλωση του Καταλανού τεχνικού στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα: «Είναι η πρώτη φορά που έρχεται η κόρη μου να δει τον Ολυμπιακό και ευτυχώς συνδυάσαμε την παρουσία της με νίκη. Ήταν σημαντικό για εκείνη να νικήσουμε απόψε και όταν είναι κοντά η οικογένειά σου, θέλεις πάντα να της αφιερώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Θα μας άρεσε να έχουμε σκοράρει κι άλλα γκολ γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το θετικό είναι ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα εξαρτάται από την επιτυχία που θα έχει ο κάθε επιθετικός μπροστά στην εστία.

Δουλειά του προπονητή είναι η ομάδα του να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και αυτό συνέβη απόψε, θα έρχεται συχνά η οικογένειά μου στο γήπεδο. 

Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο σε αυτό το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο είναι για αυτούς, η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για εμάς και σήμερα μας έλειψαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play