Δήλωση έκπληξη Αρβανίτη για τον Μποχωρίδη

Δήλωση έκπληξη Αρβανίτη για τον Μποχωρίδη
Την είδατε;

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε στον Arena FM για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, τον παίκτη ο οποίος είναι σαν… μπασκετικός υιός του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρβανίτη:

Για το ότι είναι παιδί του: «Πράγματι, τον έχω σαν γιο μου».

Για το καλοκαίρι του 2014 και το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση τότε να φύγει ο Μποχωρίδης για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση εκείνη. Θα την περιέγραφα όπως ένας πατέρας, που στέλνει το παιδί του να δουλέψει αλλού για να σωθεί η οικογένειά του. Κάπως έτσι αισθανόμουν εγώ. Ήταν μία απόφαση, που βοήθησε πολύ τον σύλλογο και εγώ και ο Λευτέρης το θέλαμε πολύ. Και για τον ίδιο ήταν μια ευκαιρία που ήθελε ν’ αρπάξει. Μιλήσαμε σαν πατέρας με γιο. Ήξερα ότι θ’ ακούσω αυτά που άκουσα. Ήταν για καλό και του Λευτέρη και για τον Άρη. Από εκείνη τη μεταγραφή, λοιπόν, ήρθαν χρήματα, που μας επέτρεψαν στη συνέχεια να κάνουμε εκείνη τη μεγάλη ομάδα με τον Νέιμικ κ.ά.».

Για το αν είχε plan b σε περίπτωση που δεν γινόταν η μεταγραφή: «Είμαστε σαν οικογένεια, είμαστε όλοι Άρης. Το είχαμε συζητήσει και το πώς θα το πάλευα, θα το βλέπαμε μετά. Είχαμε κάποια πλάνα αν δεν γινόταν αυτό, αν ο Λευτέρης έλεγε ότι θα μείνει, όμως, έτσι λύσαμε τα προβλήματά μας. Ο Άρης πάντα βρίσκει διεξόδους, όπως έγινε και το 2012 και πιστεύω ότι θα τα καταφέρναμε και πάλι. Ήταν μία απόφαση πολύ καλή για όλους εκείνη την εποχή».

Για το όταν τέθηκε το θέμα της επιστροφής του Μποχωρίδη στον Άρη και το πώς ένιωσε ο ίδιος: «Όλο το διάστημα, που ο Λευτέρης ήταν στον Παναθηναϊκό, βρισκόμασταν και τα λέγαμε και με τους γονείς του και με τον ίδιο. Πάντα του έλεγα ότι πρέπει να επιστρέψει πίσω στον Άρη, που είναι σαν την οικογένειά του, είναι το σπίτι του. Στον Άρη αισθάνεται πολύ διαφορετικά. Ήξερα ότι όποτε αποφάσιζε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο για τον ίδιο ήταν να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, όπου θα αισθανόταν καλύτερα ψυχολογικά. Εδώ μπορεί να δείξει το ταλέντο του, την προσωπικότητά του, τη δύναμη που βγάζει ο χαρακτήρας του στην ομάδα που μεγάλωσε».

Για το αν επέστρεψε καλύτερος παίκτης, πιο ώριμος: «Επέστρεψε 100% πιο ώριμος, πιο ολοκληρωμένος παίκτης. Σίγουρα, οι παραστάσεις σε μία ομάδα Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, τον βοήθησαν πολύ. Γύρισε πολύ καλύτερος απ’ όταν είχε φύγει. Ήταν πολύ μικρός τότε, μόλις με μία χρονιά με πρωταγωνιστικό ρόλο στο αντρικό μας. Ήρθε πιο ολοκληρωμένος και πιο ώριμος, κανονικός παίκτης του επιπέδου του Άρη».

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα υπόλοιπα θέματα: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα».

Για το τι έχει να πει στον Λευτέρη: «Να του πω να είναι γερός και υγιής, γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχει υγεία στη δουλειά που κάνει. Να μείνει όσο πιο πολύ μπορεί στην Αρειανάρα μας για να την φτάσουμε εκεί που μπορούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play