Παπαδόπουλος: ”Πρέπει να σοβαρέψει λίγο ο Άρης”

Παπαδόπουλος: ”Πρέπει να σοβαρέψει λίγο ο Άρης”
Η άποψη του έμπειρου τεχνικού για τη φετινή Football League και τον Άρη.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας, Σούλης Παπαδόπουλος, εξέφρασε μέσω του ”Fair Play” την άποψή του για το επίπεδο της φετινής Football League, σχολιάζοντας παράλληλα την πορεία του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

Για τη φετινή Football League: «Με έχουν απογοητεύσει τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας, τόσο βάσει του ρόστερ όσο και λόγω των χρημάτων που έχουν δαπανήσει. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και νομίζω θα κόψει πρώτος το νήμα, αν και βλέπω ότι κερδίζει δύσκολα τα τελευταία παιχνίδια. Είναι στο… παιχνίδι και ο ΟΦΗ (με τα προβλήματα που έχει) και η Παναχαϊκή, η οποία είναι μία ομάδα, η οποία δεν κοιτάζει μόνο τον πρωταθλητισμό. Πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια θα είσαι σίγουρα στη Superleague και θα είναι έτοιμη».

Για τις αλλαγές προπονητών και τη ρευστή κατάσταση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας: «Ένας προπονητής που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να θητεύει σε μία ομάδα όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας… Βλέπω πολλές ομάδες να αποσύρονται, δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Άρης έχει σταθερά τον προπονητή του, τον στηρίζει και βλέπετε που βρίσκεται, όπως και ο ΟΦΗ. Ενώ, π.χ., η Δόξα και τα Τρίκαλα αλλάζουν προπονητές».

Για τον Άρη: «Ο Άρης δε με πείθει αγωνιστικά, τον παρακολουθώ από κοντά. Το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό θα μπορούσε και να το χάσει. Μέχρι πότε θα κερδίζει στα τελευταία λεπτά; Πρέπει να γίνει πιο σοβαρός. Πιστεύω, όμως, ότι θα κερδίσει φέτος την άνοδο, καθώς δεν είναι ανταγωνιστικές οι άλλες ομάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play