Survivor 2: “Πολεμικό” κλίμα στους Μαχητές – Ήττες, γκρίνιες και στο βάθος αποχώρηση (vid)

Survivor 2: “Πολεμικό” κλίμα στους Μαχητές – Ήττες, γκρίνιες και στο βάθος αποχώρηση (vid)
Νικητές στον αγώνα ασυλίας στο Survivor 2 ήταν οι Διάσημοι, με τον Δρυμωνάκο υπό καταρρακτώδη βροχή να κάνει το τελικό 10-5. Οι Μαχητές χάνουν την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση είναι: η Ροδάνθη, η Μαρίνα, και η Ντάρια.

Οι συνεχείς ήττες των Μαχητών στο Survivor 2 έχουν φέρει γκρίνιες και γενικότερα το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι… "πολεμικό". Ο κάθε παίκτες ενοχλείται για το οτιδήποτε, όπως πχ το πολύ αλάτι στο φαγητό που σχεδόν έκανε έξαλλη τη Ντάρια, την ώρα που η Ζωή μιλάει για τις «ομάδες» που έχουν δημιουργηθεί. Τους κατονομάζει μάλιστα και είναι η Μαρίνα, η Ντάρια,ο Θοδωρής και ο Νίκος.

Στο χθεσινό αγώνισμα της ασυλίας, οι Μαχητές έχασαν. Στους Μαχητές καλύτερος παίκτης είναι ο Ηλίας που πήρε και την πρώτη ατομική ασυλία.

Στον αγώνα της ατομικής ασυλίας που ακολούθησε νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Λίγο αργότερα οι Διάσημοι απολαμβάνουν την ασυλία τους και καταφέρνουν να μαγειρέψουν ψαρόσουπα μιας και τα αγόρια της ομάδας είχαν επιτυχία με το ψάρεμα.

Το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές αναφέρονται στο όχι και τόσο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τους και από τις ψήφους τους προκύπτει ως πρώτη υποψήφια η Ροδάνθη. Ο Ηλίας ψηφίζει τη Μαρίνα η οποία δείχνει έκπληκτη. Ο Τσεπάνης προτείνει την Ντάρια ως τρίτη υποψήφια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play