ΗΠΑ: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (pics & vid)

ΗΠΑ: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (pics & vid)
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στην έδρα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ, στο Μέριλαντ, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στην έδρα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA)στο Μέριλαντ, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί κοντά στην είσοδο του συγκροτήματος της υπηρεσίας. Το τηλεοπτικό κανάλι NBC Washington μετέδωσε εικόνες στις οποίες φαίνεται ένα μαύρο όχημα σφηνωμένο στις μπάρες που προστατεύουν την είσοδο του πολύ καλά φυλασσόμενου συγκροτήματος. Σε απόσπασμα του βίντεο γίνεται αντιληπτό επίσης ένα πρόσωπο, με χειροπέδες, καθισμένο στο πεζοδρόμιο.

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ αναφέρει ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.Η τοπική αστυνομία και η πυροσβεστική με μηνύματά τους ανέφεραν νωρίτερα ότι ανταποκρίνονται σε ένα "πιθανό επεισόδιο με πυροβολισμούς" έξω από το κτίριο της υπηρεσίας, στο Φορτ Μιντ.

Να σημειωθεί, ότι ο αυτοκινητόδρομος κοντά στο Φορτ Μιντ έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω των ερευνών της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play