”Μου ζητάνε κουρέματα με το σήμα του ΠΑΟΚ”

”Μου ζητάνε κουρέματα με το σήμα του ΠΑΟΚ”
Ο κομμωτής που ''έκλεψε'' την ''παράσταση'' μιλά για τον δικέφαλο του Βορρά.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα, εντύπωση προκάλεσε το κούρεμα ενός νεαρού οπαδού της ομάδας, ο οποίος επέλεξε να τιμήσει το είδωλό του, τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Φόρης Χριστοφορίδης, κομμωτής στο επάγγελμα και πατέρας του νεαρού οπαδού που ”έκλεψε” την ”παράσταση” στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, παραχώρησε τις εξής δηλώσεις:

Για την επαγγελματική του δραστηριότητα ως κομμωτής: «Αυτά τα σχέδια τα κάνω χρόνια, είναι η δουλειά μου. Το κάνω χρόνια, είναι μια συνηθισμένη εικόνα εδώ στα Γιαννιτσά, τα παιδιά να κυκλοφορούν με τέτοια κουρέματα. Ειδικά το καλοκαίρι, έρχονται οι πιτσιρικάδες και μου ζητούν σχέδια τον Δικέφαλο, αλλά και άλλα σχέδια. Πολλοί μου έχουν πει ότι θα κάνουν κούρεμα με σχέδιο τον Δικέφαλο όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Και τους περιμένω. Διότι είμαι σίγουρος πως θα έρθουν γιατί θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Για τη λατρεία του γιου του για τον Πέλκα: «Είναι κολλημένος με τον Πέλκα. Είναι λογικό. Από τότε που άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο του εξήγησα ότι τον γνωρίζω, ότι είναι από την πόλη μας, ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Όλα τα παιδιά τον αγαπούν. Απλά λίγο παραπάνω αυτός, επειδή έτυχε να του μιλήσω για τον παίκτη και έτσι ξεκίνησε η λατρεία του γι’ αυτόν».

Για το αν έχει ξανασυναντήσει τον Πέλκα: «Ήταν η πρώτη φορά που τον είδε στον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Δημήτρης ζει στη Θεσσαλονίκη, έχει υποχρεώσεις δεν μπορεί να είναι πολύ στα Γιαννιτσά. Κι εγώ είχα χρόνια να τον δω στα Γιαννιτσά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play