Μόσχα: Η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους (vid)

Μόσχα: Η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους (vid)
Νεκροί είναι οι 71 επιβαίνοντες του ρωσικού αεροσκάφους ΑΝ-148, το οποίο συνετρίβη έξω από τη Μόσχα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται πηγές των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που το ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στο έδαφος λίγο μετά την απογείωση από τη Μόσχα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 71 επιβαίνοντες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στις εικόνες διακρίνεται στο βάθος μια πυρκαϊά και μια στήλη καπνού να χάνεται στο χιονισμένο τοπίο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για την άτρακτο του αεροσκάφους ή κάποιο τμήμα του, αλλά το ντοκουμέντο αναμένεται να παράσχει σημαντικά στοιχεία στους ειδικούς που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο σημείο της συντριβής τα συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί σε μια μεγάλη περιοχή, ενώ όπως είπε ο υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ οι σοροί των επιβατών και των μελών του πληρώματος «δεν μπορούν να αναγνωρισθούν». Οι αρχές ετοιμάζονται να πάρουν δείγματα DNA από τους συγγενείς τους για να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τα θύματα.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μια «τεράστια» έκρηξη, ενώ όπως είπαν ακολούθησαν ο ήχος κινητήρων που σβήνουν και στη συνέχεια μια «νεκρική σιγή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play