Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εντολή που έδωσε ο… έξαλλος Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εντολή που έδωσε ο… έξαλλος Μαρινάκης
Όλο το παρασκήνιο από τα... ενδότερα του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ο τίτλος φαίνεται να κάνει οριστικά φτερά.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την ΑΕΚ ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο και αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα τη Λάρισα, η διαφορά από την κορυφή θα φτάσει τους έξι βαθμούς, κάτι που φέρνει επί της ουσίας τους "ερυθρόλευκους" εκτός τίτλου. Και φυσικά έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση εντός ΠΑΕ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι… έξαλλος με την εικόνα που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βλέπει την ομάδα να διανύει τη χειρότερη σεζόν της επί των ημερών του και πλέον έχει δώσει εντολή στον Γκαρσία να προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Για την ακρίβεια, η εντολή είναι σαφής προς τον Καταλανό τεχνικό να «τσεκάρει» όλους τους διαθέσιμους παίκτες στις 9 επόμενες αγωνιστικές και στο τέλος της περιόδου να εισηγηθεί ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ. 

Μάλιστα, ο Γκαρθία θα μπορεί να κάνει ελεύθερη επιλογή από τον… κατάλογο του ρόστερ και να «κόψει» ακόμα και παίκτες ακριβοπληρωμένους ή με μακροχρόνια συμβόλαια! Ολοι ανεξαιρέτως θα μπουν στο… μικροσκόπιο του 45χρονου τεχνικού και θα πρέπει να τον πείσουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play