ΠΑΟΚ: Όλα τα σενάρια πρόκρισης

ΠΑΟΚ: Όλα τα σενάρια πρόκρισης
Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε εκ νέου γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League μετά τη νίκη επί της Σαλόν στην Θεσσαλονίκη με σκορ 90-81.

Πλέον, απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη της φάσης των ομίλων, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να βρίσκεται ισόβαθμη στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς, όσους έχουν οι Σαλόν και Βέντσπιλς. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει μέχρι και στην τρίτη θέση, την οποία κατέχει ως τώρα η Νεπτούνας με 17 βαθμούς, ωστόσο για αρχή, ο ”δικέφαλος του Βορρά” θα κοιτάξει να εξασφαλίσει το μίνιμουμ, δηλαδή την 4η θέση και… βλέπουμε.

Επειδή όμως τα πράγματα στον όμιλο του ΠΑΟΚ είναι… μπλεγμένα, καθώς υπάρχουν τρεις διεκδικήτριες της τέταρτης θέσης, είναι πολύ πιθανό το σενάριο ισοβαθμίας μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση μετρά κατά σειρά: α) Τα παιχνίδια μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων, έπειτα, αν οι νίκες είναι ίσες τότε εξετάζεται β) η διαφορά πόντων στα μεταξύ τους ματς, έπειτα γ) η καλύτερη επίθεση. Τέλος, εάν δεν βρεθεί και εκεί άκρη, τότε θα μετρήσει το goal difference, δηλαδή η διαφορά ενεργητικού – παθητικού στους πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play