”O Παναθηναϊκός έφτασε να παρακαλάει για τον Μολέντο”

”O Παναθηναϊκός έφτασε να παρακαλάει για τον Μολέντο”
Η άποψη γνωστού δημοσιογράφου για το ''καυτό'' θέμα των ημερών.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί ένα από τα πιο… πολυσυζητημένα ζητήματα της μεταγραφικής επικαιρότητας, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει στα χέρια του την πρόταση για δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν έχει δώσει κάποια απάντηση.

Για το θέμα του 31χρονου αμυντικού μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Βαϊμάκης, στην ιστοσελίδα ”sportdog.gr”, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

”Στην περίπτωση του Μολέδο, για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να επιλέξει να μην πάει στον Ολυμπιακό. Παρακαλάει τον Μολέδο να πάει στον ΠΑΟΚ, σενάριο που σε άλλη περίπτωση δεν θα προχωρούσε ποτέ με τα δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός φτάνει να παρακαλάει για να πάρει ό,τι μπορεί να πάρει, είναι μονόδρομος η αποχώρησή του, δεν υπάρχει άλλη λύση. 

Ο ΠΑΟΚ δίνει πολύ περισσότερα από όσα αξίζει ο Μολέδο για δανεισμό 4 μηνών. Θα μπορούσε να δίνει τα ίδια ανταλλάγματα για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Προς τιμήν του, μάλιστα, καθώς θα μπορούσαν να είχαν ψήσει τον μάνατζέρ του και έβρισκαν άλλον τρόπο για να τον αποκτήσουν ανέξοδα.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play