Με αυτόν τον παικταρά πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα!

Με αυτόν τον παικταρά πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα!
Έκλεισε!

O Oυκρανός δημοσιογράφος, Αλεξάντερ Γκαπονένκο, σκιαγράφησε το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Μάρσιο Αζεβέδο, αρθρογραφώντας στην εφημερίδα ”Sportime”.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γκαπονένκο για τον νέο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ:

Ο Μάρσιο Αζεβέδο είναι ένα διαμάντι που βρέθηκε ανάμεσα σε πολλές πέτρες, από το εκπληκτικό τμήμα σκάουτινγκ της Μέταλιστ Χάρκιβ. Αυτό το τμήμα σκάουτινγκ, ήταν το καλύτερο της χώρας, μέχρι που η ομάδα διαλύθηκε (νωρίτερα ο μεγιστάνας Σεργκί Κουρσένκο είχε αγοράσει τις μετοχές της Μέταλιστ από τον επιχειρηματία Αλεξάντερ Γιαροσλάφσκι).

Οι σκάουτερ της Μέταλιστ ανακάλυψαν παίκτες, όπως ο Μάρλος, ο Τάισον, ο Κλέιτον Ξαβιέ, ο Γιάγια που αργότερα έγιναν διάσημοι στην Ευρώπη. Και φυσικά ανακάλυψαν και τον Αζεβέδο που έγινε ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας. Η δύναμη του, η ταχύτητα του και το στυλ του ως σύγχρονος φουλ μπακ, θύμιζε πολύ τον Ρομπέρτο Κάρλος. Τα όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και η ποιότητα που έβγαζε άξιζε της σύγκρισης. Ισως δεν είναι τυχαίο, ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν το ίνδαλμα του Αζεβέδο. Ωστόσο πολλοί στην Ουκρανία συγκρίνουν τον Αζεβέδο με τον Μαρτσέλο της Ρεάλ.

Ο Μάρσιο έγινε ο καλύτερος αριστερός μπακ του ουκρανικού πρωταθλήματος και έτσι η Σαχτάρ, μία από τις πλουσιότερες ομάδες της χώρας, τον απέκτησε το 2014. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να έφτανε ο Αζεβέδο αν δεν είχε προβλήματα τραυματισμού. Ο παίκτης που θα πάρει ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ χρόνο εξαιτίας των τραυματισμών, τουλάχιστον 441 ημέρες για τρία χρόνια. Και πλέον ο Αζεβέδο σε έναν μήνα γίνεται 32 χρονών και έχει λίγες ελπίδες να κερδίσει θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Σαχτάρ, λόγω και της εκπληκτικής απόδοσης του άλλου της παίκτη, του Ισμαίλι.

Ο ΠΑΟΚ ίσως γίνει αυτό το μέρος όπου ο Μάρσιο Αζεβέδο θα επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν και αν το κάνει, σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το σημαντικότερο για αυτόν είναι να αποφύγει τους τραυματισμούς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play